Inspiraatio abstrakteihin maalauksiini nousee useimmiten luonnosta, rakastan ihailla pieniä yksityiskohtia metsässä ja vesistöjen lähellä, mitä eri vuodenajat nostavat esille. Esittäviä teoksia syntyy kuvailemalla ihmisten tunnetiloja ja joitain teoksia olen tehnyt myös eläimistä. Maalauksen olen oppinut pääosin itse, kuvanveistosta ja taidegrafiikasta olen käynyt opistopohjaisia opintoja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (Master of Science) sekä kasvatustieteiden maisteri (Master of Arts). Suurin osa teoksistani on akryylimaalauksia sekä veistoksia. 

Olen espoolainen taiteilija, tosin tällä hetkellä teen töitä osa-aikaisesti myös Tukholmassa. Taidetta ja graafista suunnittelua teen yrittäjänä koulutusalan työn ohella.

Arvoistani: Graafista suunnittelua teen pääosin perhejuhliin. Ilon hetkiä ja merkkipaaluja on syytä juhlistaa tyylillä. Arvostan perhettä, avioliittoa ja elämää ylipäätään, ja työlläni haluan kunnioittaa näitä arvoja juhlavilla, hyvin suunnitelluilla teoksilla ja tuotteilla. Luonto on myös suuri ihme meidän iloksi annettu, joka näkyy erityisesti taiteessani.
Reetta Kaikkonen taide
Back to Top